Bestuur

Raad van Bestuur


Tom Desmet, Voorzitter VZW Zwevegem Sport.
Zelfstandig verzekeringsmakelaar. Sinds het eerste levenslicht steeds in Zwevegem gewoond. Blij om te kunnen helpen aan het nieuwe project en voortbestaan van Zwevegem Sport.

Stephan Lesage, Ondervoorzitter VZW Zwevegem Sport.
Ondernemer & zaakvoerder van de firma Extra. Bewogen om de sociale & lokale verankering te garanderen met een bijzondere aandacht voor het gezondheidsvoordeel van sport & beweging in het algemeen. Meer dan alleen voetbal!

Dekeyser Pierre, Penningmeester.
Ondernemer & zaakvoerder van diverse ondernemingen. Zal instaan voor de financiële opvolging van de club.

Casier Bernd, Bestuurslid
Ondernemer & zaakvoerder Casier Recycling. Ex voetballer van Zwevegem Sport wenst de toekomst van zijn club verder te ondersteunen. Gezien het drukke bestaan en betrokkenheid in andere sportbesturen neemt hij een ondersteunende rol op.

Vantieghem Frederick, bestuurslid
Ondernemer en zaakvoeder van Bus&Coach. Papa van een stervoetballer van Zwevegem sport in wording. Is verantwoordelijk voor de jeugdwerking en de steunt de club met hart en ziel.

Bellemans Gerd, Secretaris
Ondernemer en HR Manager staat in voor de algemene organisatie van de club en opvolging van de verschillende cellen.

Bestuursleden


Eggermont Rik
Afgevaardigde eerste ploeg, houder blauwe kaart, getrouwd met Veerle Cailliez. Lid van de commerciële en sportieve cel. Reeds vanaf achttien jaar zetten hij en zijn vrouw zich actief in voor K. Zwevegem Sport, dus reeds 34 jaar en still counting.

Deconinck Marc
Secretaris voor de jeugdwerking. Reeds sinds jaar en dag actief voor Zwevegem Sport.

Callebaut Bjorn
Gerechtelijk correspondent verzorgt alle communicatie met de bond. Daarnaast is hij ook actief in de cel communicatie. Trotse vader van een jeugdspeler bij Zwevegem Sport.

Herman Bernard
54 jaar actief bij Zwevegem Sport en nog steeds met passie betrokken bij de sportieve cel en infrastructuur.

Nuttin Georges
60 jaar actief bij Zwevegem Sport en volle bak voor infrastructuur en algemene ondersteuning.

Bonte Danny
Betrokken in verschillende verenigingen en bij ons actief in de cel sponsoring en festiviteiten.

D’Haene Bart
Reeds enige tijd actief in Zwevegem Sport en dit voor terreinverzorging, maar ook voor het onderhoud en klaarleggen van de kledij voor de 1ste ploeg of vervangend afgevaardigde voor de 1ste ploeg. Als bestuurslid actief in de sportieve cel.

Mondy Dieter
Als ex-speler van Zwevegem Sport en geëngageerd voetballiefhebber, helpt hij graag de nieuwe organisatie vanuit de cel PR/communicatie.

Lazou Andre
Reeds 53 jaar actief in het voetbal waaronder 35 jaar als scheidsrechter. Verantwoordelijk voor de ontvangst van de scheidsrechter van de 1ste ploeg en tevens ook bestuurslid voor de sportieve cel.

Haerens Christophe
Afkomstig uit Lauwe, waar hij voetbalde van de jeugdreeksen tot en met het eerste elftal. Woont ondertussen al bijna 20 jaar in Zwevegem.  Zoon Noa speelt al 10 jaar bij de jeugd van Zwevegem, waar een heel enthousiaste en gezellige sfeer heerst. Is actief in de cel festiviteiten en PR

Dosquet Mathieu
Sportief verantwoordelijk A/B kern. Als speler heeft hij 25 jaar lang de rood/witte kleuren mogen verdedigen en is trots dat ik de club van mijn hart verder kan dienen. Begeleider & aanspreekpunt A/B kern, verzorgen van scoutingswerk, contractbesprekingen, aankoop materiaal, evaluaties,....behoren tot zijn taken in de sportieve cel.

Monteyne Wim
Is ruim 10 jaar geleden in contact gekomen met Zwevegem Sport toen zijn zonen als duiveltje begonnen te voetballen. Voor zijn huwelijk was hij actief als speler en bestuurslid van SK Oostnieuwkerke, de club van zijn geboortedorp. Hij is bijna 15 jaar scheidsrechter geweest. De liefde voor voetbal was van jongsaf aanwezig, net zoals zijn engagement in enkele verenigingen. Bij Zwevegem Sport wil ik mij vooral achter de schermen inzetten voor het cijferwerk en de jeugdwerking.

Sponsors

Extra
CMBS
Casier
Desmet - Vermaut
VBC